dilluns, 20 d’abril del 2009

JCLIC

JClic


Durant la setmana passada vem estar treballant el programa JClic, que és un programa que ens permet dissenyar activitats, per a diferents nivells de l’educació, a partir del joc.
Normalment aquestes activitats estan vinculades a un projecte, ja que es treballa per temàtiques.

A les classes de noves tecnologies ens van ensenyar com manejar i fer servir aquest programa. A partir d’això, nosaltres hem de crear dos activitats referents a un mateix tema.

També vem haver instal·lar el programa Jclic des de la seva pàgina web, per tal de poder-lo tenir a l’abast a casa nostra.

En definitiva, dir que és un programa útil per les escoles, perquè ajudar a treballar diferents temàtiques a partir d’una altre manera d’ensenyament,.

CONCEPTE APRÈS

- Applet-->És un programa que ens permet Internet per fer un enllaç amb el programa clic, sense necessitat l’instal·lar-lo al nostre ordenador.

dimarts, 14 d’abril del 2009

EL VIDEO EDUCATIU

Aquest és el resultat del nostre treball. El meu grup està format per la Ariadna Montiel, Marta Balaguè, Irene Cernuda i jo mateixa, la Crsitina.

Sincerament, ha estat una mica dificultós, perquè en els ordinadors sempre hi ha algun que altre problema per obrir alguns documents, però tot i això, hem aconseguit realitzar el treball tal i com l'havíem plantejat.

La nostra idea principal en el vídeo era mostrar com es corden les sabates de cordons. Per fer aixó, primer varem grabar uns nens amb les sabates descordades i desprès amb les sabates cordades. Desprès varem tirar fotos a diferents sabates, per tal de mostrar que no només hi han les sabates de cordons, sinó que n'hi ha d'altres.

Un cop vam tenir totes les imatges i vídeos, vam grabar la veu de la meva cosina. La grabació va ser a casa meu i amb un micro d'ordinador, ja que no tenia cap eina més sufisticada al meu abast.

Desprès d'aconseguir la veu, vem introduïr una música, perqué quedés el vídeo més animat.

I així va ser com hem pogut aconseguir el resultat d'aquest treball.

S'ha de dir que hi han alguns fallos per culpa de la poca experiència que tenim en aquest món de la informàtica. Peró crec que és un bon treball!!

dijous, 2 d’abril del 2009

Treball en grup

Durant la setmana passada i part d'aquesta, les classes estaven dedicades a les entrevistes personals per grup.
En aquestes entrevistes el què fa la professora és guiant-se una mica del teball que estem fent en grup, ens diu com anem, si anem bé o si em d'arrecla alguns aspectes. Si el treball està correcta, la professora et dona permís per continuar el treball.

Deixant a part aquestes entrevistes, aquesta setmana també ens van proposar un treball sobre un vídeo. Hem de crear un video educatiu.